fodbehandling_banner

Behandlinger

FodZona har kompetence til at behandle alle klienter med gigt eller diabetes. FodZona er godkendt af SADF, som er din sikkerhed for professionel behandling.

Det er muligt at forkæle andre med en dejlig fodbehandling - ved at købe gavekort til FodZona. Gavekortet bliver pakket flot ind og indeholder desuden cremeprøver fra Gehwol.

Fodbehandlinger - pleje af dine fødder

En fodbehandling er individuel og planlægges ud fra den enkeltes fodstatus. Du får altid først et dejligt fodbad, der blødgør og plejer fødderne, mens du kan læne dig tilbage og slappe af eller læse i et blad og nyde noget godt at drikke. Neglene klippes, slibes i form, renses grundigt op og evt. nedgroet og fortykket negle afhjælpes.

Herefter beskæres den hårde hud, samt eventuelle hælrevner og ligtorne. Afslutningsvis behandles med nærende negleolie, og fødderne får en let og afstressende massage samt plejende creme. Vejledning er en naturlig del af behandlingen.

Hjemmebehandlinger

FodZona tilbyder hjemmebehandlinger til dig, som af den ene eller anden årsag ikke kan komme til klinikken. FodZona kommer også gerne på institution eller plejehjem.

Du behøver intet andet end varmt vand. Jeg medbringer både vandbalje, ben skammel, håndklæde og alt, hvad der skal bruges til fodbehandlingen. Der er med andre ord ingen forberedelse for dig.

Du er velkommen til at kontakte mig for at få booket en tid. Jeg tager ikke telefonen når jeg er ved at behandle - men ringer naturligvis tilbage så snart det er muligt.

Tilskud til fodbehandling

Du kan læse om tilskud til fodpleje, og hvordan du søger på borger.dk

Betaling

Der betales kontant, Visa/dankort eller via MobilePay.

Priser

Fodbehandling

Fodbehandlingen starter med et dejligt fodbad, der blødgør og plejer fødderne, mens du kan læne dig tilbage og slappe af eller læse i et blad og nyde noget godt at drikke. Neglene klippes, slibes i form, renses grundigt op og evt. nedgroet og fortykket negle afhjælpes. Herefter beskæres den hårde hud samt eventuelle hælrevner og ligtorne. Afslutningsvis behandles med nærende negleolie, og fødderne får en let og afstressende massage samt plejende creme. Vejledning er en naturlig del af behandlingen.
Kr.  350.00

Fodbehandling + VINYLUX lak

Lakering af tånegle i forbindelse med fodbehandling. Jeg anvender CND vinylux polish, som er en kvalitetssikker neglelak, der holder minimum 7 dage, ofte længere. For at opnå den bedste holdbarhed afslutter jeg med weekly top coat (der kan vælges mellem blank, mat og glimmer). Lakeringen er overflade tør efter ca. 5-10 min og gennemhærdet efter ca. 4 timer. Det anbefales, at du medbringer sandaler til turen hjem for at opnå det bedste resultat. OBS husk at fjerne neglelak/gellak hjemmefra eller bestil ekstra tid til dette
Kr.  450.00

Fodbehandling + fransk Gel-lak

Fodbehandling med fransk lakering (lys rosa bundfarve med hvid neglekant) af tånegle med gel-lak i forbindelse med fodbehandling. Jeg anvender Bio Sculpture Gel, som er den ORGINALE gel til at påføre permanent farve på neglene. Det er en stærk, åndbar og fleksible gele, der bevæger sig med neglene og beskytter dem, så de kan vokse uden at knække. Det er en glansfuld og meget holdbar gel-lak, der holder mange uger. Geleen tørrer øjeblikkeligt under UV/LED lampe og ændre sig derefter ikke. Bio Sculpture Gel - Et sundere alternativ Bio Sculpture Gel er 100% fri for formaldehyd og toluen, to ingredienser, der er almindeligt forekommende i akryl formler og andre negle geleer. Fraværet af disse to kemikalier betyder, at der ikke er ubehagelig lugt eller dampe og ingen skader på din naturlige negl. OBS husk at fjerne neglelak/gellak hjemmefra eller bestil ekstra tid til dette
Kr.  550.00

Fodbehandling + paraffin

Efter en skøn fodbehandling, kan du se frem til en let og afstressende fodmassage samt nærende negleolie og fodmaske. Herefter dyppes fødderne i den varme paraffin og pakkes ind i plast og frotté sokker – der slappes af i ca. 10 min. inden paraffinen fjernes igen. Denne paraffin behandling har til formål at opretholde fugtbalancen i huden, samt gøre den blød og smidig. Derfor er en paraffinbehandling særdeles velegnet til bl.a. tør, revnet og sprækket hud. Samtidig kan behandlingen have en gavnlig og lindrende effekt på fx gigt og ledsmerter, kolde fødder, nedsat blodcirkulation samt eksemer og psoriasis. NB udføres ikke på fødder med svamp, fodvorter el åbne sår
Kr.  450.00

Luksus fodbehandling

Din behandling begynder med en lækker peeling af dine fødder, efterfulgt af et dejligt afslappende fodbad i urtevand inden selve fodbehandlingen. Efter fodbehandlingen kan du se frem til en dejlig og afstressende massage af fødderne, som ud over at give dig ren velvære også blødgør og afspænder muskulaturen.
Kr.  500.00

Bøjlebehandling

Nedgroede negle kan behandles med bøjle. Bøjlens formål er at løfte neglen fra siderne og rette den op, så neglen ikke genere og trykker i siderne. Jeg bruger et bøjlesystem, som er en lille klar plastbøjle med en fjedrende effekt. Bøjlen på limes neglen, smertefrit og effektivt.
Kr.  200.00 pr. bøjle

Vortebehandling

Velegnet til alle, også børn (over 2 år). Vortevævet beskæres og behandles herefter med Verrutop. Behandlingen gentages efter ca. 7 dage. Antallet af behandlinger kan variere. Verrutop, virker ved at udtørre vortevævet. Det er vigtigt for at optimere udtørringsprocessen af vorten, at du derhjemme afspritter huden 2 gange dagligt. Fodvorter er en virusinfektion forårsaget af HPV-virus, som er meget smitsom - dog uskadelig. Har du først fået en, er der stor sandsynlighed for, at du smitter dig selv og andre. Bekæmp vorterne, og vær med til at mindske risikoen for spredning mellem familiemedlemmer, i skolen, sportshallen mv.
Kr.  200.00 pr. behandling

Delbehandling

Behandling af et enkelt problem som fx fjernelse af ligtorn eller lignende, der giver smerte. Ønsker du lindring her og nu, kan du vælge denne lille behandling. Uden fodbehandling.
Kr.  200.00

Aftagning af neglelak

VINYLUX - i forbindelse med fodbehandling
Kr.  25.00

Aftagning af neglelak

Gel lak - i forbindelse med fodbehandling
Kr.  50.00

Hjemmebehandling

Almindelig fodbehandling. Ring på (+45)24 24 26 36 for bestilling Du behøver intet andet end varmt vand. Jeg medbringer både vandbalje, ben skammel, håndklæde og alt, hvad der skal bruges til fodbehandlingen. Der er med andre ord ingen forberedelse for dig.
Kr.  400.00